Listar por autor "DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA"
Mostrando recursos 41-60 de 97
-
Effect of Jatropha curcas Peptide Fractions on the Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Activity
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Effects of modified banana (Musa cavendish) starch on glycemic control and blood pressure in rats with high sucrose diet
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Effects of plant intraspecific diversity across three trophic levels: Underlying mechanisms and plant traits
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Encapsulation of Phaseolus lunatus Protein Hydrolysate with Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitory Activity
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Estado nutricional en relación con el estilo de vida de estudiantes universitarios mexicanos
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Estudio poblacional sobre el estado de salud y nutrición de habitantes de la ciudad de Mérida, México
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Evaluación de la inocuidad de Stevia rebaudiana Bertoni cultivada en el sureste de México como edulcorante de alimentos
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Evaluación proteínica y energética de semillas tratadas de Canavalia empleadas como alimento para aves en el trópico
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Evaluation of the Antihyperglycemic Effect of Minor Steviol Glycosides in Normoglycemic and Induced-Diabetic Wistar Rats
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Evaluation of their bioactive compounds and antioxidant activity.
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Extraction of Stevia rebaudiana bertoni sweetener glycosides by supercritical fluid methods
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Fiber Residues from Canavalia ensiformis L. Seeds with Potential Use in Food Industry
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA -
Functional Chia Oil‐in-Water Emulsions Stabilized with Chia Mucilage and Sodium Caseinate
DAVID ABRAM BETANCUR ANCONA